Descargar EBOOK Si les pomes tinguessin dents autor MILTON GLASER gratis online


Descargar EBOOK Si les pomes tinguessin dents autor MILTON GLASER gratis online Título Del Libro: Si les pomes tinguessin dents
El autor del libro: MILTON GLASER
El editor: LIBROS DEL ZORRO ROJO
ISBN 13: 9788494650772
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 6.77 Mb

Read full description of the books:La imaginació s'activa quan ens fem preguntes impossibles: Què passaria si els melons tinguessin plomes o si els carters fossin cargols? En aquest llibre, ubicat dins del gènere nonsense, amb unes originals il·lustracions que resulten tan divertides i improbables com els textos, les paraules s'enreden amb el pensament per provocar un gran somriure.Una obra concebuda i il·lustrada per un dels mites vivents del disseny gràfic nord-americà. Milton Glasser —creador del famós logo «I love NY»— és un dissenyador, il·lustrador i intel·lectual que afirma que l'art serveix abans a l'ensenyament i el delit que a l'expressió de la subjectivitat i el món propi de l'autor. Objectiu que compleix amb escreix en aquest llibre ple d'absurdes associacions i desbaratats proverbis; el primer escrit en col·laboració amb la seva esposa Shirley, i publicat originàriament l'any 1960.


El autor es MILTON GLASER escribió un interesante libro titulado Si les pomes tinguessin dents. El libro de la publicó la editorial LIBROS DEL ZORRO ROJO, y en este momento por el libro de Si les pomes tinguessin dents PDF ISBN (9788494650772) es necesario pagar 11.90 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Si les pomes tinguessin dents EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor MILTON GLASER, que te pueden gustar, igual que el libro de Si les pomes tinguessin dents EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Si les pomes tinguessin dents EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Si les pomes tinguessin dents PDF
Descargar en EPUB Si les pomes tinguessin dents EPUB
Descargar en DOC Si les pomes tinguessin dents DOC
Descargar en TXT Si les pomes tinguessin dents TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Si les pomes tinguessin dents


Manuel

no ha gustado de este libro

Izan

Es uno de mis preferidos

Irene

Interesante, emocionante.

Raul

Simplemente acerca de la difícil!

Elena

Es uno de mis preferidos
Añadir comentario
Descargar EBOOK Si les pomes tinguessin dents autor MILTON GLASER gratis online

PDF: si-les-pomes-tinguessin-dents.pdf Si les pomes tinguessin dents PDF
EPUB: si-les-pomes-tinguessin-dents.epub Si les pomes tinguessin dents EPUB
DOC: si-les-pomes-tinguessin-dents.doc Si les pomes tinguessin dents DOC
TXT: si-les-pomes-tinguessin-dents.txt Si les pomes tinguessin dents TXT